Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Per daug naturalaus drekinimo?....
StandartinėParašytas: Ket Bir 06, 2013 10:21 am 
Mano nuomone tokia: jeigu kazkuom tai skundziasi, reiskia nori paslepti savo trukuma, reikia pirmoj eilej savim nepatenkintas. Zodziu merginai issake savo nepasitenkinima, ji uzsiparino ir tyli, nepastebi jo trukumu. Zinote kiek forumu jau prisiskaiciau, vis labiau mane stebina kokie vyrai niurzgus ir nuolat nepatenkinti: kam miega su mergina jeigu ji tokia kuda, stora, viskas " kaba", slapi? As visada pati issakau jo trukumus jeigu jis mano pastebi , visam gyvenimui atmusiu nora merginas kritikuoti.

Raportuoti apie šį pranešimą
Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Bir 18, 2013 7:18 am 
teisingai, teisingai, koks sunis prikakos sau ant uodegos :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Lie 03, 2013 11:43 am 
Mano drauga tai kaip tik labiau sujaudina, teisingai buvo pasakyta, jeigu jam ne patinka, tai jo kompleksas. NESIJAUDINKITE!!!!! JUMS VISKAS GERAI O VAT JAM NE PER DAUG KVAILAS!!!!!!

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Rgs 18, 2013 5:32 am 
Dieve mano!!!! Siaubas kazkoks!!!! Vykite jus toki vyra kuo toliau! Dregmes jam per daug! Kitas dziaugtusi tuom, kad jo mergina taip susijaudina, del artumo su juo ir kaip vyras tuom didziuotusi. O sitas..... Jums dar viskas pries akis, rasite sau toki kuris tai vertins ir gerbs jus.

Paskutinį kartą priminė Anonymous Tre Rgs 18, 2013 5:32 am.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 35 svečių

Jūs galite kurti naujas temas šiame forume
Jūs galite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
pirmas kartas