Niekaip negaliu suprasti, kaip sekso nebuvimas ar per mazai erotikos moters gyvenime gali sugadinti jo xarakteri???????nu niekaip nesuprantu...Darau isvadas is savo patirties:
As ir mano vyras esame toli vienas nuo kito jau 5m. Gal tai kas su manim dedasi ir itakoja musu nedaznus pasimatymus ( 2-3kartus per menesi). Ir mylimes mes reciau, negu to norime. Mes kazkuri laika gyvenome kartu todel as puikia zinau kiek ir kaip daznai man reikia sekso, kad jausciausi kaip tikra moteris. Ir butent su vyru o ne su vibriku
O viskas del to, kad mano susijaudinimas ( nezinau ar tinkamas zodis) visai dingo. Anksciau as labai greitai susijaudindavau, vos nuo minties apie toki kazka....o dabar ne...Man sunku paaiskinti kas su manim darosi, bet as puikiai suprantu, kad seksas gyvenime labai reikalingas. Aiku meile per atstuma yra sinki, bet visgi malonu kai zmogus tau skambina, sako meilius zodzius, nors ir noresi buciniu bei glamoniu.
Bet zodziu as tapau akla ir kurcia ir nesuprantu savo kuno....nezinau gal vertetu kreiptis pas seksologa...net is tikruju nezinau kam cia viska rasau...