Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Santykiai su vedusiu vyru. Jusu nuomone
StandartinėParašytas: Tre Bal 10, 2013 10:04 am 
Musu santykiai vel tesesi tik dabar be sekso...
Jo galvoje tas sapnas, kad as galejau pastoti ir viskas.....
Mes jau du kartus buvom susitike ir nieko neivyko tarp musu....
Kai vaziavome pas mane uzsukome i vaistine, nusipirkome testa ir prezervatyvu....
Veliau ryte as nesusilaikiau ir nuejau testa padaryti, buvau tikra, kad viskas bus ok....
O tarp musus vistiek nieko neivyko...
Klausymas kodel? Gal si karta jis bijo?

Raportuoti apie šį pranešimą
Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Bal 10, 2013 10:08 am 
Oksi jis ne bijo, ji tik kankina kaltes jausmas pries vaika ir zmona, ir pries tave irgi. Nes jis isnaudoja veltui tavo laika,tavo jegas ir jausmus, o pats negali nieko tau duoti. Del to stipriai kencia jo vyriskas ego ir turbut del to problemos sekse. Meile- tai aisku puiku, bet svarbios dar yra ir perspektyvos, bet tavo atveju, atleisk, ju visai nera.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Bal 24, 2013 8:04 am 
Galiausiai seksas visgi buvo..mes vel susitikome...
Buvome kartu ir sestadieni ir sekmadieni...
Vel baliukas, gera nuotaika ir marias pozitivo...
Sekmadieni buvome tryse su jo kolega, su kuriuo jis nuolat kartu...
Kita diena vel kalbos apie prisirisima....jis is pradziu skambina ir klausia apie darba, o veliau as priprantu ir noriu jam paskambinti, o tai blogai...
klausia ar susimastau apie ateiti? rudeni bus dar blogiau....

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Bal 24, 2013 8:08 am 
o rudeni as taip suprantu zmona su vaiku grizta?
As lieku su savo nuomone, jusu santykiai neturi jokios ateities,aisku jis linksminasi kol zmonos nera salia, bet po siuo nuotykio bus ir pasiekmes.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Bal 24, 2013 8:10 am 
Tai kokios perspektyvos???? as ir taip viska puikiai suprantu....
Bet jau seniai neturejau tokiu santykiu- kai vyras LABAI gerai su tavim elgesi...
As net pasiruosusi paskuj kenteti, bet siu akimirku niekas neatims...
As zinau, kad pasiekmes bus, bet mane tiek kartu skaudindavo, kad norisi pabuti mergina kuri kazkam patinka.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Bal 24, 2013 8:14 am 
Oksi nestumk pati save i kampa :!: Tai ne vienintelis vyras kuris gali graziai su tavimi elgtis, svarbiausia pati save gerbk. Yra labai daug vaikinu kurie elgsis su tavimi zymiai geriau nei tavo zenotas draugas. Tu tiesiog nepalieki jiems sanso tai padaryti. Tu rasai, kad tave daznai skaudino, tai kam tu dabar pati lendi i situacija, kuri atnes tau tik zala? O kai griz zmona tu vis tiek busi iskaudinta, kai jis tave paliks. O tu dar esi svetimos nelaimes priezastys- juk budamas su tavim jis skaudina savo zmona.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Tre Geg 22, 2013 1:27 pm 
Ir kodel kada tau gerai, tu turi save stabdyti ir stabdyti santykius????
As viska suprantu, ir tai ka Jus sakote, yra teisingai, bet kai zmogus yra apakintas, kai maudosi saules ir malonumo spinduliuose, labai sunku to atsisakyti...turbut as silpna asmenybe...nes negaliu sito sustabdyti, nors visa laika galvojau atvirksciai.
Teko jam vakar paskambinti, nes labai reikejo jo pagalbos. As tikrai nenorejau pagalbos jo prasyti, bet paciai nepavyko isspresti problemos, visus savo variantus isbandziau. Zinojau, kad jis gali man padeti. As jam paskambinau,jis padejo. Mano balsas buvo liudnas, bet kita diena kai problema issisprende, jis pasake, kad mano linksmas balsas jam patinka labiau. Mes truputi pakalbejome ir atsisveikinome.
Kodel viskas taip? Del ko man tenka taip kenteti. Jeigu buti atvirai: tai yra butent tas zmogus kuriuo as ieskau ir negaliu rasti, jis viskuom mane tenkina. Ir dabar as galvoju paskambins jis ar ne? Pati labai nenoriu skambinti. Jis irgispelioja ir kankinasi. As esu tikra. Jis bijo skambinti, nes bijo dar karta susimatyti. Kaip Jus manote, jis pats paskambins ar as neiskentesiu ir jam paskambinsiu pati????

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Sek Bir 02, 2013 6:22 pm 
Sveika Oksi ;) Zinai yra tokia kniga "Sindromas Merlin Monro". Lb padeda. Ten rasoma apie tai, kad merginos tycia renkasi joms nepasiekiamus vyrus. Puiki kniga, ten tu galbut pazinsi save.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Bir 04, 2013 10:14 am 
kol visi stengiasi mane perkalbeti, mes vis tiek susitinkam. Penktadieni laikiausi kiek galedama, kad jam neskambinti, drauge atkalbejo nuo tokio zingsnio. nuvaziavau su draugais i centra linksmintis. Nepraejo ir 30min jis man skambina, ir sako, kad pagaliau atsipeikejo, su draugais kazka svente. susitareme susiskambinti po 2val. as pati jam paskambinau. jis dar svente su draugais ir as tiesiai jo paklausiau ar mes susitiksime? o jis sako, tu juk mane pazisti. jeigu valandos begyje as paskambinsiu tai susitinkam jei ne tai ne. as nusprendziau vaziuoti i kluba su draugais ( i ta rajona kur jis svente). kai mes jau vaziavome jis skambina, ir sako, kad nori manes. as sakau ok, vaziuok pas mane namo. kai atvaziavau namo jo niekur nebuvo ir ragelio nepakele. laukiau jo apie valanda, paskuj jis paskambino, sako nepyk as uzgeriau, primink man adresa. po kazkiek tai valandu jis pagaliau atvaziavo. jis vel pradejo sakyti, kad as ji uzkerejau. mes pakalbejome, pasimylejome, ryte tas pats.
diena praejo tiesiog puikiai. mes nuejome pasivaiksciuoti i parka, papietavome, pazaideme boulinga. o veliau jis isvaziavo. ta diena jis labai keistai elgesi : nuolat buciavo mane, apkabindavo, lindo prie manes. paskuj vel pradejo kalbeti apie tai, kad tik nepastociau, klause kada mano menesines?kad svesime ta diena. jis kazkoks keistas, jam ta tema tokia svarbi.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Pir Bir 17, 2013 10:17 pm 
man kazkodel atrodo, kad jis tolsta nuo manes. jis bijo su manim susitikti.
As jam vakar vel paskambinau, jis buvo komandiruoteje, tai pasake, kai sugriz paskambins man. Bet deja dar nepaskambino. as pati jam paskambinau, jis pasake, kad yra labai uzimtas. Ir pasake, susisieksime, as rysio zonoje. ka tai reiskia? ka as pati turiu jam nuolat skambinti? as to nedarysiu nors ir labai noriu. jam patinka su manim bendrauti, as tai zinau.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 29 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių

Jūs galite kurti naujas temas šiame forume
Jūs galite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
pirmas kartas