Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Jusu megstama poza?
StandartinėParašytas: Ant Bir 11, 2013 8:47 am 
As irgi labjau megstu is nugaros, mane taj labaj uzveda....bet neatsisakau ir visruje, nes tada pojuciaj astresni. Bet kaj as visruje taj kazkaip labaj greitaj baigiu.

Raportuoti apie šį pranešimą
Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Bir 11, 2013 8:48 am 
Man irgi ankciau virsuje buvo geriau, bet dabar kazkaip nelabai. O ant pilvuko arba stovint viskas tiesiog suuuuuuuper :P

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Šeš Bir 29, 2013 4:27 am 
As sau atradau labai patogia poza. Kai jis is nugaros ir mes gulime ant sono. As prisitraukiu kelius prie krutines ir praskeciu jas. Nezinau kaip ji vadinasi, bet man tokioje pozoje jausmai nerealus. O ir orgazmas labai greitai ateina. Bet kas idomiausia, jis ateina is ryto, o vakare niekaip nesiseka. Ir mielasis pyksta, kad baigiame ne kartu. Idomiai kaip :roll:

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Lie 09, 2013 8:15 am 
Jo man tokia poza irgi labai patinka :)

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Lie 09, 2013 8:21 am 
O man pirmas seksas buvo pries 4 menesius. Draugas komandiruoteje, todel per saveite mylimes tik 2 naktis. Uztat per nakti galime myletis nors 10 kartu. Bet orgazmo as iki siol nepatyriau. Labai malonu, toks jausmas, kad kvepavimas sustoja ir pilvo apacioje kutenimas labai malonus. Bet netgi kai jis gyliai ieina, jausmas tik malonus, tarsi sisi noriu,o orgazmo nera. Labai patinka misioneriu poza, bei saukstelis. Ir dar suniuko, bet kai ant pilvo guliu. Padeti sau rankomis negaliu. Orgazma patyriu tik nuo duso, arba nuo vaikisko budo- pagalve. Malonuma nuo rankos pradejau jausti tik po pirmojo sekso. O orgazmo nini- ex kodel mums taip, vyrai visa laika ji patyria.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: Ant Rgp 13, 2013 2:37 am 
Kazkaip nesupratau....vaikiskas budas- pagalve???? cia kaip? gal konkreciau galima?

Paskutinį kartą priminė Anonymous Ant Rgp 13, 2013 2:37 am.

Į viršų

Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių

Jūs galite kurti naujas temas šiame forume
Jūs galite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
pirmas kartas