Jeigu atvirai su manim dedasi neaiskus dalykai! As pati esu tuom sokiruota!!!!
Vel mes su juo susitikome, jis juk pats atvaziavo!!!!
As uzejau pas jo bendradarbi suzinoti kaip sekasi, mes nuejome vakareniauti, paskambivo Jis ir atvaziavo. Mes trise pradejome linksmintis, kaip as juos myliu!!! Jie tiesiog saunuoliai
)))
Paskuj mes ruosiames isvaziuoti, jie vos ne serenadas man dainavo, taip gyre mane
Mes atvaziavome iki mano namu ir vel prasidejo...."as pradedu tave isimyleti, tu man vis labiau patinki, bet as to nenoriu... as galiu nors dabar gyventi su tavimi, bet kas bus toliau, kada gris zmona ir dukra? As siandien atvaziavau vien del taves"
As jam sakau, jeigu tave parina musu bendravimas tai nustojam bendrauti ir viskas.
Jis- tu ka nesupranti, kad man patinka su tavimi bendrauti, bet as bijau kad dar labiau prie taves prisirysiu, as stengiuosi tau neskambinti, nesusitikineti, bet po 3-4 dienu mes vel su tavimi matomes.
Veliau jam uzejo dar vienas klinas- mes nesisaugojam ir as galiu pastoti, o tada jis mane uzmus. Ir visgi jis atsigule su manim i lova. Tarp musu nieko neivyko. Ryte jam paskambino, jis isvaziavo...viskas ok...veliau paskambino atsiprase del tokio savo elgesio. Jis pasake, kad paliko pas mane salika ir mes susitiksime. Veliau jam skambinau, klausiau kada jam salika grazinti, jis pasake ,kad jis jam kol kas nereikalingas. O veliau as aptikau, kad saliko nera nei masinoje nei bute. Ir dabar vel klausymas- tai prikolas ar jis ji kazkur kitur paliko?
As tiesiog negaliu suprasti- KAS CIA DEDASI???????