Sveiki, nusprendziau parasyti i sita foruma tikedamasi gauti nors kazkoki patarima. As jau visai nuleidau rankas- ne gaunu sekso
Musu seimai 4 metai. Turime maza vaika ( sunui 5 men). Negaliu pasakyti, kad anksciau viskas buvo gerai, bet dabar sekse visiskas bardakas: mano vyras nenori su manimi myletis, visada sako man NE, kai as stengiuosi suvylioti ji i lova.
Paskutiniu metu mano gyvenimas- tai maldavimai uzsiimti seksu. Bandziau paruosti romantiskas vakarienes( bet po ju nieko nebuvo).Bandziau daryti ir erotini masaza, bet velgi nieko neivyko, tiktai gavau kritikos, kad ne taip ji atlieku. Bandziau su juo pasikalbeti, pakalbejome, pasake, kad viska supranta, bet niekas NESIKEICIA!!!!! Jau daug kartu bandeme sutvarkyti musu seksualini gyvenima, bet niekas vis tiek nesikeicia.....Vakar pagaliau TAI ivyko, bet kol ikalbejau vyra tam, dingo mano aistra. Vyras ne rode jokios iniciativos, maciau, kad jam buvo tas pats. Argi tai normalu? O jis sako, kad viskas tvarkoj ir ji viskas tenkina. As jau nuo to visko pavargau, noriu aistros, noriu buti geidziama...Padekite Zmones.....Is anksto dekuj visiems kas atsilieps
P.S. Variantai, kad vyras turi kita arba manes nemyli atkrenta, duodu 100%