Man dabar labai reikalinga jusu pagalba. As istekejusi jau metus laiko. As myliu savo vyra,bet...nuo pat pradziu musu santykiai neturejo aistros, blyksnio...mes praktiskai neturime sekso, as istekejau del to ,kad jis 2 metus mane mergino. Musu santykiai draugiski, sekso nera, nes as jo nenoriu, jis netraukia manes kaip vyras, bet pasakyti tai jam bijau, nenori ji skaidinti =( Jis geras! per daug geras!!! Jokiu blogu iprociu, del manes gali padaryti viska ir labai mane myli, as jo gyvenimas!! Jis mane labai daznai erzina, as pykstu , jis nesupranta ko, nu zodziu uzburtas ratas. Ir velgi menesiais nera seksa ir viskas del mano kaltes, ir jis visa tai kencia, ir neeina i kaire. Bet yra vienas zmogus, jis mane traukia, mes pradejo bendrauti internetu,realiame gyvenime matemes pora kartu, bet beveik nebendravome. Dabar musu santykiai peraugo i pasimatymus: jis lydi mane iki namu kai as einu viena, jaudinasi, pasiema is darbo. Jis jaunas, jam 21m,man 20m, vyrui 24m. Musu meile tokia rami, joje niekada nebuvo sokiu iki paryciu, mes ne selome. Su vyru as jauciuosi kaip sene. Truksta tik anuku. Ositas vyras mane jaudina, vien jo kvepalu kvapas varo mane is proto!!! Su juo as tarsi atsibundu is miego. Jis zino, kad as turiu vyra, bet musu flirtas eina vis tolin...Jis mokosi dar, gyvena su tevais. O mes su vyru planuojame pirkti buta, planuojame vaikus, vyras gerai uzdirba. As nenoriu buti neistika vyrui...as ji myliu...as su juo gyvenu kaip princese...Mano vyras pazista mano drauga ir nieko pries kad mes bendraujame... jis manim pasitiki...Noriu dar pasakyti, kad budama 20m as turejau jau pakankamai vaikinu ir esu labai aukstos morales zmogus...Nezinau ka man daryti...as susipainiojau....padekite!!!!!
|
|