Tai tiesiog kosmaras!!!!!! As maniau, kad tokiu superiniu vaikinu nebuna.....ir vis galvojau kur tas nors vienas trukumas?...Ir stai jis - laukinis pavydas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir dar irodyneja, kad as duodu pagrinda taip manyti. Paskutiniu metu as tik namuose ir tesedziu, tik va neseniai isejau su juo i kluba, ir vel prasidejo.... papasakosiu pora ivykiu, gal is tikruju yra pagrindas ir as kalta: 1-buvome sveciais jo draugo vestuviuose, pirmas priekaistas : kodel kai as tau siulau nueiti parukyti tu neeini su manymi, o paskuj eini viena ir mielai bendrauji su mano draugais? antras priekaistas: kai musu bendras draugas isejo sokti striptiza jis apkaltino mane, kad as garsiausiai uz ji balsavau,ir kad matomai draugas man patinka labiau. Apie visa kita nera prasmes rasyti. 2- JO gimimo diena. Klube visi kartu sokame, beveik rateliu , zmoniu daug,vietos mazai, priekaistas: man nematiko kaip jus su draugu sokote....as nesupratau, buvo greitas sokis ir as sokau su merginomis o jo draugas kazkur tai man uz nugaros...nesigincisiu,jis buvo girtas ir as zinau, kad jam patinku. Gal jis ten gale ir bande kazkaip su manim pasokti, bet as nieko nejauciau ir nemaciau.Nu ir prasidejo vel pavydas, kad as ticia taip padariau, irodyti kazka negalejau... 3- Neseniai as jam pasakiau, kad noriu viska pakeisti, netgi tel numeri ir draugus. Neseniai, kai buvome drauge man paskambino buves vaikinas. As nepakeliau ragelio, ir vel prasidejo kas kodel ir vel kaprizai ir priekaistai. Dar pasake, kad manim nepasitiki.... ka man daryti? kaip gyventi?
|
|